P02. Bailar es cosa de libros

P02. Bailar es cosa de libros

PARQUES > Danza infantil participativa

resumen

Què passa si convidem a fer servir les eines de la dansa per escriure o descriure, llegir l´objecte que conté el relat, per després arribar al seu contingut? Perquè no hi ha dubte, la dansa sap escriure relats amb un alfabet diferent del de l´escriptura, i el constitueixen els passos i les accions corporals. Aquest és el joc literari que proposem enguany: mirar, admirar i participar de l`art de la dansa (espai, temps, moviment) ballant un llibre. L`única regla: el ballarí, que convidarà als infants a jugar amb l`objecte llibre, per després endinsar-se per les seves pàgines, emprant el llenguatge corporal propi de la dansa. IDIOMA / EDAD RECOMENDADA Castellano / Entre 5 y 10 años Aforo: Sólo 80 plazas (niños/as en el escenario). Los adultos podrán ver el espectáculo de forma gratuita desde el patio de butacas (limitado a dos adultos por niño/a). 

Compartir publicación
Descripción


Ficha Artística :

Direcció: Pere Faura

Ballarins: Claudia Solwat i Javier Vaquero

Producció: Pere Faura amb FLIC Festival

                 

La Rambleta
Carrer de Pius IX, 46017 València

L’any 2006, es gradua a la School for New Dance Development (SNDO) d’Amsterdam, amb una peça de dansa que guanya l’ITS Festival Award , i és seleccionada per la gira DansClick al voltant dels Països Baixos. Aquell mateix any entra com a coreògraf resident al Teatre Frascati d’Amsterdam , on crea la major part de les seves obres, presentades internacionalment, i el 2009 rep el prestigiós premi Charlotte Köhler Prijs.

Després de graduar-se de l’Amsterdam Master of Choreography, el 2011 torna a Barcelona i treballa en noves produccions en diferents centres de creació de la ciutat, així com col·labora amb altres artistes com Iñaki Álvarez, Joan Escofet, Aggtelek o Desilence Studio, entre d’altres.

El seu treball es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com l’striptease , la disco, els musicals o el porno, remesclats en una coreografia multidiscipli nar que combina tots els elements de l’engranatge teatral.

A part del seu treball com a creador, també realitza una faceta de programació i disseny de contextos per a l’exhibició artística a través del col·lectiu ARTAS (ARTistes ASSociats a La Poderosa) i com a membre fundador de G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics) on col·labora amb Claudia Solwat i Anna Rubriola

 

- Claudia Solwat

- Javier Vaquero

- Parques

ESPECTÁCULOS DESTACADOS